Recept Viscurry (Seychellen) |
IngrediëntenVoor de massala2 eetlepels korianderzaad 2 theelepels komijnzaad 2 theelepels zwarte peperkorrels 1 theelepel kardamompeulen 1 theelepel kruidnageleen klein stuk pijpkaneel 1 thelepel chilipeper 1 theelepel geraspte nootmuskaat Voor de curry |
BereidingswijzeRooster de massala-kruiden in een tefalpan tot ze licht gekleurd zijn en laat ze dan afkoelen.Maal ze fijn en voeg het chilipoeder en de nootmuskaat toe. Snijd de vis in hapklare stukjes, kruid met peper en zout. Verhit de olie in een pan met dikke bodem; bak de ui goudbruin. Roer er de massala en de kurkuma door en laat het mengsel even zachtjes bakken. Voeg de stukken vis toe en alle andere ingrediënten. Breng aan het koken en laat de curry 10 minuten zachtjes sudderen totdat de vis gaar is. Voeg op het laatste moment wat cherrytomaatjes toe. Opdienen met rijst. |
![]() ![]() |
![]() |
Berjaya Beau Vallon Bay, Beau VallonSeychellen hotel vakantie met Arke verrereizen. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Berjaya Praslin, Cote d'OrSeychellen hotel vakantie met Arke verrereizen. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
The Oasis Hotel, Grand AnseSeychellen hotel vakantie met Arke verrereizen. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Patatran Village, La DigueSeychellen hotel vakantie met Arke verrereizen. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kempinski Seychelles Resort, Baie LazareSeychellen hotel vakantie met Arke verrereizen. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Carana Beach, Glacis![]() Seychellen hotel vakantie met Tui. ![]() |
![]() ![]() |