OneStop-TravelMiddellandse Zeecruise afbeelding

Middellandse Zeecruise

Tijdens een Middellandse Zee cruise van Kras kun je in het zuiden van Europa wereldberoemde steden bezoeken.
En dan wel in stijl, want het luxe cruiseschip beschikt over faciliteiten als een zwembad met zeezicht, wellnesscentra en theater. Laat je naar Barcelona, Rome en Venetië varen voor een luxe stedentrip.
Bezoek de Griekse eilanden en fotografeer de witte huisjes met blauwe koepeldaken op Santorini.
Of keer terug naar de Romeinse Tijd in Efeze.

Op cruise door de Middellandse Zee

Op stedentrip naar Barcelona of Rome, vakantie vieren op een van de Griekse eilanden en eeuwenoude schatten bewonderen in Turkije? Tijdens een Middellandse Zeecruise van Kras is het mogelijk.
Terwijl het luxe cruiseschip het diepblauwe water doorkruist kun je genieten van allerlei faciliteiten aan boord. Vanuit het zwembad op het bovendek wacht een panoramisch uitzicht en in het wellness-complex kun je bijkomen van alle indrukken.
Zodra het vaste land in zicht komt kun je wereldberoemde bezienswaardigheden bekijken. Wat dacht je van de architectuur van Gaudí in Barcelona of Vaticaanstad in Rome? En vergeet de vele bruggen, kanalen en gondels van Venetië niet. Tijdens een cruise van Kras in de Westelijke Middellandse Zee kun je cityhoppen in stijl.

De benen strekken op de Griekse eilanden

In de Oostelijke Middellandse Zee domineren de vele Griekse eilanden het decor. Op Rhodos en Corfu bevinden zich authentieke dorpjes, idyllische baaien en indrukwekkende natuurgebieden. Natuurliefhebbers en rustzoekers kunnen hier de benen strekken en de luxe aan boord even laten voor wat het is.
Zet na aankomst in Corfu-stad eens koers naar de Agios Georgios baai. Het witte strand wordt hier omgeven door cipressen en pijnbomen. Om het azuurblauwe water niet te vergeten. De benen strekken kun je tijdens een Middellandse Zeecruise ook doen op het eiland Santorini. Kronkelige straatjes, witte huizen met blauwe koepeldaken en indrukwekkende berghellingen zorgen hier voor een indrukwekkend plaatje.
En dankzij de magische zonsondergangen wordt Santorini gezien als een romantische vakantiebestemming. Met een rosé in je hand is het plaatje compleet.

Terug naar de Romeinse Tijd in Efeze

Cultuurliefhebbers zullen zich ook prima vermaken tijdens een cruise door de Oostelijke Middellandse Zee.
Laat je per luxe schip naar de Turkse stad Kusadasi varen en breng vanuit hier een bezoek aan de antieke stad Efeze. Deze stad was vroeger een van de grootste steden van het Romeinse Rijk en kent dan ook diverse indrukwekkende bezienswaardigheden. Zo zullen de rijkversierde façade van de Bibliotheek van Celcus en de zuilen van de Tempel van Hadrianus het goed doen op je vakantiefoto's. Het cruiseschip vervolgt de Middellandse Zeecruise pas aan het eind van de middag, dus je hebt alle tijd om hier rond te struinen. Nog op zoek naar een souvenir?
Op de Grand Bazaar in het centrum van Kusadasi bevinden zich vele kraampjes met gouden sieraden, handgemaakte accessoires en kleurrijke lampen. Hier kun je vast wel een aandenken aan de Middellandse Zeecruise op de kop tikken.

 

Naar Boven


Naar de TUI Sicili√ę Tips

Top-5 Zonvakanties
 1. 
Costa Verde Cefalý, ItaliŽ
 2. 
8 daagse singlereis Proef & Beleef Griekenland Ioannina, Griekenland
 3. 
Golden Sun Parga, Griekenland
 4. 
Ramada by Wyndham Costa del Sol Mijas, Spanje
 5. 
Riad Catalina Marrakech, Marokko

Top-5 Rondreizen
 1. 
Zuid-Afrika, Sawadee
 2. 
Cambodja, Djoser
 3. 
China, Djoser
 4. 
China, Djoser
 5. 
Cambodja, Djoser