OneStop-Travel Amsterdam Amsterdam

Amsterdam de multiculturele Stad

Amsterdam is een stad met allure. De grachtengordel behoort tot de Werelderfgoedlijst van de Unesco. De gehele binnenstad is ruim 300 jaar oud. Het is de grootste binnenstad ter wereld die nog in oorspronkelijk 17e-eeuwse staat is. Boek een hotel te Amsterdam en laat je onderdompelen in deze romantische stad. Er zijn zeer mooie luxe hotels in Amsterdam. Overdag zijn er legio museums te bezoeken. Amsterdam is een kleine stad met kosmopolitische uitstraling. Wist je dat er in Amsterdam 189 verschillende nationaliteiten wonen? Dat zijn meer verschillende nationaliteiten dan een wereldstad als New York.

Alles op loopafstand

Amsterdam is pittoresk. Je geniet van 17e-eeuwse architectuur terwijl je rondwandelt over de grachten. In Amsterdam zijn alle bezienswaardigheden op loopafstand. De beroemdste pleinen, parken, museums, winkelstraten en buurten kun je allemaal belopen. Daarnaast is er tram, taxi of fietstaxi om je te verplaatsen. De Wallen, het Rembrandtplein, Leidseplein, Vondelpark en Museumplein vormen tesamen een leuke stadswandeling. Je kunt ook met de rondvaartboot alle hoogtepunten van Amsterdam stad aan je voorbij zien glijden.

Overnacht binnen de grachtengordel

Er zijn vele hotels in Amsterdam. In het hart van de stad kun je uitstekend overnachten. Profiteer van de luxe om middenin de stad te ontwaken zodat je de hele dag van het prachtige Amsterdam kunt genieten. Tolerantie en vrijheid staan hoog in het vaandel van Amsterdam. Vele beroemde kunstenaars en wetenschappers gingen je voor in de zoektocht naar de magie van de hoofdstad van Nederland.

De 9 straatjes

Middenin het centrum liggen de uiterst charmante 9 straatjes. Dat is waarschijnlijk de leukste winkelbuurt van Nederland. Hier vind je geen grote winkelketens maar ondernemers met een uniek bedrijf. Kledingwinkels, kadowinkels, restaurants, cafés, alles zit hier dicht bijeen in de kleine maar oergezellige 9 straatjes. De Hartenstraat, Runstraat, Berenstraat, Huidenstraat zijn voorbeelden van de 9 straatjes. Ze zijn gelegen tussen de Prinsengracht en de Singel.

 

 

 

 

 

Naar Boven

Top-5 Citytrips
 1. 
Hotel des Nations, Clervaux


Reisaccessoires
Koffer Sale