Wintersport 2023 – 2024

Wintersport 2023 – 2024: Wil je ook graag weer eens gaan skiën komende winter?
De coronaperiode ligt gelukkig inmiddels ver achter ons en het ziet er voor de komende winters letterlijk en figuurlijk gezond uit.
Het is nu november 2023 en er is al heel veel sneeuw gevallen!
Alle wintersportplaatsen en skigebieden zijn weer volop bezig om alles in orde te krijgen om de gasten komend skiseizoen weer te kunnen ontvangen.

Wintersport 2022 afbeelding

 

Wintersport 2022 – 2023 en corona

Op dit moment ziet het er naar uit, dat we komende winter weer gewoon op wintersport kunnen. De regeringen van de wintersportlanden hebben dit onlangs weer duidelijk aangegeven: de skigebieden gaan weer open en er kunnen weer buitenlandse wintersporters worden ontvangen.
Een en ander blijft uiteraard wel sterk afhankelijk van mogelijke nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus. Daarbij wordt met name de ontwikkeling in het late najaar cruciaal.
Blijft het zo goed gaan als nu, of zijn er toch nieuwe ontwikkelingen?
Mogelijke maatregelen variëren, zo leert de ervaring van de afgelopen skiseizoenen, sterk van land tot land en kunnen tussentijds ook worden aangepast, al naar gelang de impact van het virus ter plekke.
Daarom is het zeer belangrijk om steeds de laatste ontwikkelingen in de wintersportlanden te blijven volgen. Op die manier blijf je optimaal voorbereid op je wintersportvakantie.

Actuele stand van zaken rondom corona in de wintersportlanden

Lees alle actuele informatie rondom de coronamaatregelen in de wintersportlanden op de website van wintersport.nl

De beste wintersport vakantie aanbiedingen

Vergelijk nu de beste wintersport vakantie aanbiedingen van de toonaangevende wintersportvakantieaanbieders en boek snel en gemakkelijk jouw skivakantie!